Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!

Belevágtunk, mert tudtuk, hogy jó az, amit csinálunk!

Ahogy a régi tésztakészítők, úgy mi, a Famíliatészta Kft. is egy családi vállalkozásként indultunk 1992-ben, Békés megye szívében. A több száz éves magyar és dél-alföldi hagyományokat tiszteletben tartva, a legegyszerűbb gépekkel vágtunk neki a termelésnek.

Soha nem feledheted a múltat!

Mára Magyarország legszélesebb száraztészta kínálatával rendelkezünk, több, mint 40-féle termékünkkel, melyek közül vásárlóink legnagyobb kedvencei még mindig a 8 tojásos, házi jellegű száraztésztáink. Ez nem véletlen: az összetevők és a technológiai munkafolyamat is a hagyományokon alapulnak, így őrzik meg tésztáink a régi idők ízeit és formáit.

Tészták az innováció jegyében!

Persze nem ragadhatunk meg a múltban, hiszen a világ és így vásárlóink igényei is folyamatosan változnak. Ezt jól tudjuk mi és, így az innováció és újítás iránti vágyunk hívta életre teljes kiőrlésű durum és 50%-kal csökkentett szénhidráttartalmú Pasta del Futuro tésztáinkat. Az út, amit bejártunk nem volt könnyű, de tudjuk, hogy ez a helyes irány.

Nem a díjakért, hanem az elégedett vásárlókért tesszük. Számunkra ez az elismerés.

Azt, hogy a jó úton haladunk, mi sem jelzi jobban, mint az elmúlt évek során begyűjtött elismeréseink és díjaink. Azonban mi mégsem ezért törekszünk a legmagasabb minőségre, hanem mert vásárlóink ezt várják el tőlünk és mi értük dolgozunk nap mint nap.

Élelmiszerbiztonsági dokumentumok

Tekintse meg élelmiszerbiztonsági dokumentumainkat az alábbi gombokra kattintva.

Élelmiszerbiztonsági politika

FSSC tanúsítvány